hem
grevarna

besame
pagar som vagar
de fula gubbarna
galleri
musikexempel
referenser
kontakt


pågar som vågar

Pågar som Vågar

Pågar Som Vågar består av två erfarna och utbildade musiker och musiklärare från Skåne som spelar en bred och väldigt blandad musik för alla smaker, åldrar och tillfälle. Vi har drygt 15 års erfarenhet i branschen och underhåller på så väl bröllops, student och födelsedagsfester som kundevents och föreningsevenemang m.m.

Finstämd sång, gitarr och klaviatur levererar vi själva på plats och önskas det dansas och röjas loss så tar vi även hjälp av våra välgjorda och välljudande bakgrundsarrangemang så att resultatet låter som ett "riktigt" fullmannaband.

Repertoaren är stor och täcker det mesta från visor, schlagers och tidlösa ”klassiker” till låtar som spelas på dansgolvet i dag så väl dansbandsmusik som övrig populärmusik. Vi spelar även mingelmusik, bakgrundsmusik till maten eller ackompanjerar bordsvisor till den samma. Allt ingår i priset liksom möjligheten att sjunga livekaraoke ihop med oss på scenen om så önskas och anmäls i förtid.

Våra vägar korsades 1995 på musikhögskolan i Malmö, och vi har sedan dess spelat ihop i flera olika sammanhang. Under årens lopp har vi skaffat oss stor erfarenhet av såväl dans- och festspelningar som att spela och underhålla på pubar och restauranger både i Sverige och utomlands. 

Lyssna på Pågar som Vågar!


pågar som vågar